Klaukó Ákos

2020.01.23. 10:53

Új vezető a Budapest Bank békéscsabai központjának élén

2020 januárjától a Budapest Bank a korábbi gyakorlatának megfelelően ismét létrehozta a Lasetzky Frigyes által vezetett Operációs területen belül a békéscsabai Bankműveleti Központ vezetői pozíciót, amelynek élére Klaukó Ákos került. A Budapest Bank banki háttérműveletekért felelős szervezeti egysége pedig Budapest Bank Szolgáltató Központ néven működik tovább.

Klaukó Ákos

Fotó: ELOD MOLNAR

Klaukó Ákos közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a bankszektorban, a több mint tíz éves vezetői gyakorlata során értékesítési és operációs területeken látta el feladatait. A szakember 2009 óta dolgozik a Budapest Banknál, 2016-tól a Budapest Bank Békéscsabai Bankműveleti Központjának lakossági operáció vezetője volt. Ezt megelőzően lakossági behajtás vezetői, lakossági hitel operáció vezetői, és fiókvezetői posztot töltött be a Budapest Banknál. A békéscsabai születésű szakember pénzügyi karrierjét a CIB Banknál kezdte, diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte magna cum laude minősítéssel, emellett tárgyalóképes szinten beszél angolul és németül.

Klaukó Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában