esélyes a koronára

2020.01.02. 06:55

Szeles Brigittáért szoríthatunk a Tündérszépek országos döntőjében

Már voksolhatnak olvasóink a legszebb hölgyekre. A legmagasabb értékeléshez több értékes nyeremény is jár – és persze büszkeség a megye számára.

beol.hu

Fotó: Victoria Perger

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte több mint 700 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Őket három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki. A megyei és a regionális megmérettetés, majd a regionális közönségdíjasok versenye után olvasóinknak most is nagy szerep jut. Ők döntik el ugyanis január 23. éjfélig leadható értékeléseikkel, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 országos közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellness hétvégével, valamint egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.

Megyénkből Szeles Brigitta vesz részt a döntőben, így ő esélyes erre a címre. Ahogy természetesen arra is, hogy a január 27-i gálán őt válassza a szakmai zsűri királynőnek.

Szeles Brigitta

A Békés Megyei Hírlapban és a Beol.hu címlapján minden nap más-más lányt mutatunk be, de a beol.hu/tunderszepek aloldalon már mostantól lehet a döntős mezőny összes versenyzőjét értékelni. Ehhez az eddig megszokott módon Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.)

A közönség kedvencét a szakmai zsűri választottjaival együtt január 27-én, a Tündérszépek 2020 szépségverseny döntő gáláján nevezzük meg.

Táborban készültek fel a döntőre

A badacsonytomaji Hotel Bonvino Wine & Spa adott helyet a decemberi három napos felkészítő tábornak, ahova Békés megye képviseletében Szeles Brigitta is meghívást kapott a Tündérszépek szakmai zsűrijétől. A lányokat Kocsis Korinna, a verseny háziasszonya és egy húszfős stáb várta, később pedig Béres Alexandra tartott workshopot. A lányokat profi szakemberek szépítették, de lehetőségük nyílt elsajátítani a színpadi mozgás alapjait is. A külső formálása mellett nagy hangsúlyt fektettek a szervezők a belső mentorálására is.

Béres Alexandra Szeles Brigittát (fehér felsőben) is átmozgatta a felkészítő táborban /Fotó: MW/

– Nagyon élveztem a tábort, egy álom volt ez a sok sürgés-forgás, a ruhapróba és a fotózás. Egyszerűen imádtam – idézte fel Brigitta. – Lámpalázas vagyok, így számomra a kommunikációs program jelentette a legnagyobb kihívást. A legizgalmasabb program ugyanakkor a koreográfia begyakorlása volt, itt bár nehezen oldódtam fel, a végére nagyon élveztem – folytatta az élménybeszámolót a medgyesegyházi szépség.

– Nagyon izgulok a január végi döntő miatt, ugyanakkor várom is hogy mi lesz a vége. Már ezt is sikernek élem meg, hogy idáig eljutottam és hogy képviselhetem Békés megyét.

A decemberi táborral még nem ért véget a lányok felkészítése, január végén ismét elvonulnak két napra, hogy a második tábort záró, a televízió által is sugárzott döntőn mindenki tökéletesen teljesíthessen.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában