Tündérszépek 2020

2020.01.21. 12:39

Elindult a visszaszámlálás: vajon megyei lány fejére kerül fel a korona?

Lassan a célegyeneshez érkeznek a Tündérszépek 2020 versenyzői, január 27-én ugyanis eldől, melyik szépség fejére kerül fel a korona. Békés megyét a medgyesegyházi Szeles Brigitta képviseli. A tévéshow-val egybekötött fináléban számos értékes díj vár hazánk legszebbjeire.

Horváth Dóra

A döntő előtt azonban még egy mérföldkövet kell átlépniük a versenyzőknek, mivel január 23-án éjfélkor lezárul a közönségszavazás és eldől, hogy ki nyeri az értékes okostelefont, a wellness hétvégét, valamint a könnyűzenei fesztiválbérletet.

Megyénk szépe, Szeles Brigitta, az olvasói szavazatoknak köszönhetően a közönségdíjra is esélyes, nem csupán a koronára. – Nagyon reménykedek az egész versennyel kapcsolatban, a közönségdíj elnyerése is rendkívül boldoggá tenne. Nagyon sokat köszönhetek anyukámnak és az ismerőseimnek, hogy támogatnak engem. Ezt nem tudom elégszer megköszönni nekik – mondta hírportálunknak Brigitta.

Brigittára a fotóra kattintva lehet szavazna

Igazán érdemes még a hátralévő pár napban is szavazni a beol.hu/tunderszepek oldalon, hiszen a voksolók is értékes nyereménnyel gazdagodhatnak: a bükfürdői Hotel Caramell Premium Resort ****Superior szállodában tölthet el egy szerencsés két éjszakát kísérőjével.

A versenyzőkre a döntőig még egy felkészítő tábor vár január 25-26-án, ahol a ruhapróbák mellett a lányok tökéletesítik az erre az alkalomra készülő koreográfiát is, hogy minél ragyogóbban mutatkozhassanak be a televíziós show-val egybekötött fináléban.

A versenyzőket, így Szeles Brigittát is Kocsis Korinna mentorálja a felkészülés során /Beküldött fotó/

Kérdésünkre Brigitta elmondta, rendkívül izgatottan várja már a döntő napját és addig is mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját mutathassa majd meg.

– Próbálok minél többet – naponta, vagy ha időm engedi naponta kétszer is – edzeni, hogy jó formában legyek a versenyre, ebből a szempontból úgy gondolom nincs okom elégedetlenségre. Szerencsére a fináléban nem leszek egyedül, hiszen elkísérnek a szüleim és a barátom is. Az ő támogatásuk erősít engem.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában