Békés

2020.01.23. 14:07

A békési cigányvendéglős egyest adott a fitneszgurunak

Csütörtökön délelőttre meghaladta a 37 ezres megtekintést az a Facebook-videó, amelyben Ásós Géza, az ország első cigányétterme, a békési Kira vendéglő vezetője reagál Schobert Norbert fitneszguru óriási visszhangot és a legtöbbek esetében nagy felháborodást kiváltó kijelentéseire.

P. G.

Ásós Géza

Fotó: Simon Móricz-Sabján

A teljesség igénye nélkül Norbi a következőket mondta videójában:

„Sajnos a nő a szülésnél cseszi el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilm nézése, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy,hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.”

Ásós Géza

Ásós Géza elmondta, hogy először nem akart semmit mondani az elhangzottakra, de végül úgy döntött, hogy az édesanyák, a családja és a Békés megyei emberek miatt meg kell szólalnia.

– Az utolsó csepp az volt, amikor belenéztem az egyik kereskedelmi tévéadásában, ahol Schobert Norbi éppen egy beszélgetős műsor vendége volt – ecsetelte. – Azt mondta, hogy félti a magyar népet az elhízás miatt. Erről azt gondolom, hogy ha valaki tényleg törődik az emberekkel, akkor ingyen próbál segíteni. Az igazság szerintem az, hogy egy jól megtervezett médiafogásról van szó, hogy a neve ismét forogjon, hogy felkavarja az állóvizet. Kézbe vett egy kézigránátot, hogy az eldobva nagyot szóljon, de végül a saját lába elé ejtette. Hiszem, hogy akinek családja, felesége, gyermekei vannak, semmiképpen nem mondhat ilyeneket. Itt Békés megyében is magyar és roma asszonyok küzdenek minden áldott nap a gyermekeikért, tesznek meg mindent gyakran nehéz körülmények között értük, és nem az a legnagyobb gondjuk, hogy eljutnak-e a fitneszterembe.

– Nem az a fő problémájuk, hogy meg tudják-e venni Norbi termékeit, hanem, hogy a számlákat képesek-e kifizetni. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb tiszteletet érdemelnek. Lehet, hogy nincs igazam, de a fitneszguru vélhetően nem látja ezt a világot, a mi világunkat, talán eltávolodott tőlünk. Sokszor pedig éppen a napi gondok miatt hűl ki egy-egy kapcsolat, nem pedig a túlsúly miatt.

Ásós Géza ugyanakkor nem titkolta, szeretné, ha senki sem bántaná Schobert Norbertet emberségében.

– Nem szabad egy szint alá menni, hiába tartom én is visszatetszőnek és a valóságtól elrugaszkodottnak az állításait – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában