Békéscsaba

2019.12.21. 06:20

Korszerűsítik a gyermekélelmezési intézmény főzőkonyháját

Az önkormányzat összesen 40 millió forint támogatást nyert el egy belügyminisztériumi pályázaton, hogy korszerűsítsék a gyermekélelmezési intézmény Orosházi út 32. szám alatti telephelyét.

L. B.

Azért, hogy a beruházás megvalósulhasson, a város 14 millió forintot biztosít – ismertette sajtótájékoztatókon Szarvas Péter polgármester, valamint a Fidesz-frakció nevében Paláncz György tanácsnok.

A városvezető egyebek mellett hírportálunknak kifejtette, az összesen 54 millió forintos beruházás részeként 42 millió forintot fordíthatnak az épület korszerűsítésére, 12 millió forintból pedig az elaggott eszközöket cserélhetik le. Szarvas Péter és Paláncz György egyaránt rendkívül fontosnak nevezte a fejlesztést, mivel az Orosházi úti napközi otthonos konyhában készítik az ételeket az óvodások számára. Hozzátették, a jelenlegi tervek szerint a beruházás a következő esztendőben megvalósul

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában