Tippmix

2019.12.17. 10:34

Egymilliót nyert a Fradival egy szeghalmi játékos

A Ferencváros labdarúgócsapatának Európa-liga-szereplése alatt csaknem 6,5 millió fogadás érkezett a Tippmixen, a kifizetett nyeremény összege pedig meghaladta a félmilliárd forintot. Egy szeghalmi szerencsés 400 forintos tétel közel egymilliót vihetett haza.

Tizenöt év elteltével jutott be ismét a Ferencváros labdarúgócsapata európai kupasorozat csoportkörébe, ez pedig nemcsak a harmincszoros magyar bajnok szurkolóit mozgatta meg, hanem a sportfogadás terén is kiemelt érdeklődést generált – közölte a Világgazdasággal a Szerencsejáték Zrt. A nyolc El-mérkőzésre csaknem 6,5 millió fogadás érkezett a Tippmixen, a nyeremények meghaladták a félmilliárd forintot.

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Egy megyénkbeli fogadó is magas összeget nyert a Ferencvárosnak köszönhetően. Így nem csak a zöld-fehérek csapata örülhetett 1-0-ás, a CSZKA ellen aratott moszkvai győzelmének, hiszen egy szeghalmi fogadó 400 forintos téttel, hatos kötéssel 984 ezer forintot nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában