Békéscsaba

2019.12.27. 07:33

A várost képviselik az intézményeknél

Arról is döntött nemrég a városi közgyűlés, hogy kiket delegálnak az állami fenntartású iskolákban működő intézményi tanácsokba.

L. B.

A szakképző intézményekben Varga Tamás alpolgármester, a gimnáziumokban pedig Paláncz György tanácsnok képviseli az önkormányzatot. Az általános iskolák intézményi tanácsaiban helyet kap Varga Tamás alpolgármester, mellette a Petőfi utcai suli esetében Fülöp Csaba, a Kazinczy Ferenc általános iskola esetében Gregor László, a Szent László utcai esetében Paláncz György, az Erzsébethelyi Általános Iskolában Ádám Pál és Opauszki Zoltán tanácsnok, a Jankay intézményben Szarvas Péter polgármester, a Lencsési általános iskola esetében Csányi Illés és dr. Ferenczi Attila, a gerlai iskolában pedig Szente Béla.

Varga Tamás alpolgármester sajtótájékoztatón elmondta, az intézményi tanácsok véleményező, javaslattevő fórumként szolgálnak, és amiben csak lehet, segítséget is nyújtanak az intézményi delegáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában