BÉKÉSCSABA

2019.11.15. 15:17

Több tucatnyi vállalat is bemutatkozott a diákok számára

Nyílt napot tartott a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) Trefort Ágoston szakiskolája, pénteken délelőtt.

B. O.

A megjelenteket Kiss Mihály, az intézmény igazgatója köszöntötte, aki a szülőkhöz, és a diákokhoz szólva hangsúlyozta, bátran járják körbe, ismerjék meg az egyes iskolákat, hasonlítsák össze azokat egymással. Hozzátette, arról azonban mindenképp győződjenek meg, hogy az egyes ígéreteket az adott iskola valóban teljesíteni is tudja, rendelkezésre állnak-e a szükséges szakmai és tárgyi feltételek a kiválasztott intézményben.

Több mint egytucatnyi cég mutatta meg magát a fiataloknak /Fotó: Piller György/

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara osztályvezetője a megújuló szakképzésről beszélt, és ismertette a jövőbeli lehetőségeket a résztvevők számára.

A nyílt nap idén elsődlegesen a hegesztő szakmáról szólt, elméleti és gyakorlati bemutatókkal tűzdelve, de az autós szakma iránt érdeklődőket is várták a szervezők. Az iskolában pedig több mint egy tucatnyi cég mutatta meg magát, és az általa biztosított munkalehetőségeket a fiatalok, valamint az őket elkísérő felnőttek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában