angol verseny

2019.11.19. 10:41

Nyelvtudásukat tették próbára a megyei diákok

A Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Körösök Vidéke Egyesület és a Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ebben a tanévben is megrendezte megyei szintű angol versenyét az általános iskolák hetedikes és nyolcadikos tanulóinak.

V. N.

A tizenötödik alkalommal szervezett megmérettetésre a megye tíz településéről, húsz iskolából, több mint száz fiatal érkezett. A szombaton tartott verseny szóbeli és írásbeli részből állt, amely lehetőséget nyújtott a diákoknak arra, hogy valódi, interaktív szituációkban is kipróbálják magukat, megismerkedjenek a TELC nyelvvizsga rendszerrel. A feladatok során több éves tapasztalattal rendelkező TELC vizsgáztatók zsűriztek, így az értékelés a nyelvvizsgán alkalmazott szempontrendszer alapján történt. Ugyanakkor a követelmények alkalmazkodtak az általános iskolai hetedikes és nyolcadikos tananyaghoz és elvárásokhoz. Délután végül négy kategóriában (7. osztály alap és emelt óraszám, valamint 8. osztály alap és emelt óraszám) összesen huszonnégy diák vehetett át tárgyjutalmat és oklevelet.

Beküldött fotók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában