Az élet illata

2019.11.20. 16:56

Megérkezett a dobozi énekes, Valentaine legújabb dala

Nemrégiben adtunk hírt róla, hogy a dobozi énekes, Sztojka Tibi, Valentaine néven folytatja, a név mellett pedig zeneileg is megújult az énekes. Meg is érkezett legújabb dala, Az élet illata.

Busi Ottó

A zenei irányváltás első pontja a Mohamed Fatimával közös dal, a Maradj velem, mely a zenész elmondása alapján nagyon szépen teljesít. A duett az internet legnagyobb videómegosztó portálján szűk három hónap alatt több mint 350 ezer megtekintésnél jár, illetve szinte minden hazai zenei csatorna műsorára felkerült.

Beküldött fotó

Valentaine és producerei gőzerővel dolgoznak az új dalokon, és ennek eredményeként meg is érkezett legújabb munkájuk Az élet illata címmel. A dal egy szerelmi pár visszaemlékezése az elmúlt nyárra.

– Szerintem egy nagyon kellemes kis dal született, már a mai hangzásvilágnak meghangszerelve – kommentálta az énekes. Hozzátette, fontos mérföldkő volt, hogy az elmúlt időszakban több televízió-csatorna műsorában is szerepelhetett, de mint megjegyezte, nem áll le, folytatja az megkezdett munkát.

Kapcsolódó tartalmak:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában