Békéscsaba, galériával

2019.11.05. 18:09

Elismerések is gazdára találtak a mérnöki kamara rendezvényén

Mérnök napi ünnepséget szervezett a megyei mérnöki kamara, a tudományok napja alkalmából, kedden.

B. O.

Nagy Gyula, a mérnöki kamara elnöke, és Buzás Zoltán megyei elnök köszöntője után, a Magyar Mérnöki Kamara legfontosabb eseményeiről, és a következő időszak feladatairól esett szó.

Ezt követően Povázsai Pál, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. projektiroda vezetője tartott előadást az M44 út jelenlegi állapotáról, és a fejlesztések várható ütemezéséről. Őt követte a Duna Aszfalt Kft. tájékoztatója: ebből a kivitelező szemszögéből ismerhették meg a gyorsforgalmi út építését a jelenlévők.

Buzás Zoltán mondott köszöntőt az ünnepség kezdetén /Fotó: Kiss Zoltán/

Az előadásokat követően a megyei kamara kitüntetéseinek átadása következett. Idén dr. Molnárné Baráth Ildikó részesült kitüntetésben, aki egy évtizedes, támogató munkájáért kapott elismerő oklevelet. Mellette Szodorai Attila, a kamarai biztosok vezetője vehetett át munkája elismeréseként emlékplakettet. A Békés Megyei Mérnöki Kamara dr. Cserei Pál Díját Sztankó Ilona érdemelte ki, Békéscsaba szennyvíztisztításának, és csatornázásának fejlesztése projektben tanúsított, magas szintű mérnöki munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában