Mezőhegyes

2019.10.27. 13:18

Kovács Norbert lesz a ménesbirtok új vezérigazgatója

A mezőhegyesi  Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. igazgatósága és a felügyelő bizottság pénteki ülésén bemutatkozott az új vezérigazgató – értesült hírportálunk.

Cs. I.

Mezőhegyes, 2018. január 12. Lovak az istállóban a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-ben 2018. január 12-én. A magyar állam 2,1 milliárd forintért vásárolta vissza a korábban privatizált céget, mostanáig 22 milliárd forintot fordítottak Mezőhegyes újjászervezésére. MTI Fotó: Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Változás történik a társaság élén, hiszen a korábbi vezérigazgatót, Pap István Tibort Mezőhegyes polgármesterévé választották október 13-án és a két tisztség összeférhetetlen.

Hírportálunk úgy tudja, az új vezérigazgató Kovács Norbert lesz, tisztségét várhatóan novembertől töltheti be. Közgazdász, nemzetközi agrárközgazdasági szakértői végzettséggel rendelkezik, a szolnoki Agro-Várkony Kft. tulajdonosa, ügyvezetője.

Az igazgatóság új elnöke Szabadhegy Kristóf, aki családi gazda, a KEVE Csoport vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában