Békés megye

2019.10.02. 15:29

Anyakönyvi hírek a megyéből

Cikkünkben megyei házasságkötésekről, születésekről, halálesetekről olvashat.

Békéscsaba

Házasságkötések: Szabó Barbara és Domokos Tamás, Chlebik Katalin és Takács Gábor, Varga Anikó és Fülöp József, Beraczka Krisztina és Király Árpád, Köveskuti Dóra (Újkígyós) és Balázs Ádám, Oberschall Stefánia Krisztina és Kertész György János, Tóth Rita és Varga Gergő, Zalai Erika és Lengyel Balázs.

Gyula

Születés: Juhász-Kiss József és Fazekas Ágota Nikolett lánya Emma, Vigh Roland és Sörös Ágnes lánya Lujza, Müller Benjámin és Forogan Simona fia Dániel.

Házasságkötés: Bagó Katalin és Stekli Róbert, Kántor Ivett és Brandisz Levente Ferenc, Bányai Krisztina és Juhász Ádám.

Haláleset: Nagy Jánosné Makai Mária (1958), Ötvös Sándorné Domokos Róza (1919).

Orosháza

Születés: Taskó József és Babák Hajnalka lánya Nóra (Békésszentandrás), Ujvári Vencel Ákos és Halász Csilla lánya Viola Liliána (Békésszentandrás), Puj Kálmán Ernő és Popol Mária lánya Larissza Titanilla (Gerendás), Leitner Ferenc és Leszkó Adrienn lánya Lujza (Csorvás), Szabó Zoltán és Rozs Ibolya lánya Réka (Csanádapáca), Csernus László és Rácz Erika fia Kevin Milán (Magyarbánhegyes), Nagy Norbert György és Farkas Edit Renáta fia Erik Noé (Gádoros), Pusztai Márton és Szabó Kitti lánya Lujza (Nagyszénás), Mezei Ferenc és Ramasz Marietta fia Patrik Márk (Mezőkovácsháza), Kiss Tibor és Sztasák Csilla fia Petrik Tibor (Magyarbánhegyes), Puporka Elemér és Róka Zsuzsanna lánya Zafira Rubina (Kunágota).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában