Békéscsaba

2019.09.12. 13:48

Kolbászfesztivál: aláírást gyűjtenek

Az helyi MSZP, az LMP és a liberálisok szövetsége kezdeményezi, hogy a csabaiak kedvezményesen juthassanak hozzá a kolbászfesztivál belépőjegyéhez.

L. B.

A Csabai Kolbászfesztivál családi rendezvénynek indult, az elmúlt 22 évben a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai eseményévé nőtte ki magát, ami alapvetően helyes. Viszont azzal, hogy 2011 óta belépőt kell venni, aminek árát 2016-ban megemelték, egyre több békéscsabai szorul ki a fesztiválról – mondta Takács Péter LMP-s önkormányzati képviselő a csütörtökön a sportcsarnoknál tartott sajtótájékoztatóján. A városi közgyűlés ülésén többször kérte, a békéscsabaiak kapjanak alanyi jogon valamilyen kedvezményt. Most az MSZP, az LMP és a liberálisok szövetsége kezdeményezi, hogy a békéscsabaiak a lakcímkártyájuk felmutatásával egy napon ingyenesen látogathassanak ki a rendezvényre, ennek érdekében aláírásokat gyűjtenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában