Bioritmus Fesztivál

2019.09.08. 14:50

Interaktív közösségi térré változott a csabai liget

Bioritmus Fesztivált szervezett a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület a ligetben.

V. N.

Fotó: Tószegi György

A vasárnapi környezetbarát rendezvényen negyvenöt helyi civil közösség mutatkozott be, ahol többek között helyi termelői vásár, alkotóműhely és játszóház várta az kilátogatókat.

A szerző felvételei

A nap folyamán bárki részt vehetett a csoportos és interaktív beszélgetéseken, foglalkozásokon, ahol az egészségtudatos életmód, és a gyermeknevelés is szóba került.

Emellett az érdeklődők megtudhatták, hogyan lehet például medált készíteni műanyag kupakból, de akár a flakon-tutajt is kipróbálhatták az Élővíz-csatornán.

Idén az ipari kender felhasználási módjait mutatták be a szervező, így kenderház-építéssel, kenderbeton-készítéssel ugyancsak megismerkedhettek a téma iránt érdeklődők, de kenderkenyér- és kendersör-kóstolóra is lehetőségük volt a látogatóknak.

Akik pedig fel akarták venni a rendezvény egyedi ritmusát, azoknak a moldvai táncház vagy a helyi zenészek előadásai adhatták meg a fesztivál alaphangulatát.

Fotó: Tószegi György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában