Penza-lakótelep

2019.09.03. 10:27

Beszakadt egy akna Békéscsabán, elkezdték a javítását

Beszakadt egy akna a Penza-lakótelepen – jelezte hírportálunknak egy olvasó. Elmondása szerint egy szabálytalanul megálló, parkoló kocsit került volna ki a kukásautó, amikor ráment az aknára és beszakította azt.

L. B.

Bár a területet körbekerítették, az olvasó szerint szükség lenne minél hamarabb megoldani a problémát, mivel óvoda és játszótér, ennél fogva pedig rengeteg kisgyermek van a környéken.

Korábban csupán ágakkal kerítették el a veszélyes aknát (bal oldali kép), de már elkezdték a munkálatokat (jobbról)

A polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztályán elmondták: nem kaptak az esetről bejelentést. Ám lapunk megkeresését követően bejárták a helyszínt, és megállapították: a csapadékhálózat egy tisztítóaknája szakadt be a Penza-lakótelep 17. szám előtt.

A csapadékhálózat üzemeltetője feltárta az aknát, és elkezdte annak javítását – folytatták. Mivel az aknában utólag szabálytalanul hírközlési kábelt fűztek be, ezért a város megkeresi a vezeték tulajdonosát, és annak kiváltását követően lehet véglegesen helyreállítani az aknát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában