Választás

2019.09.11. 18:01

Bemutatta orosházi jelöltjeit a Fidesz-KDNP

Szerda délután bemutatták a Fidesz-KDNP orosházi jelöltjeit. Dávid Zoltán polgármester elmondta, a kipróbált csapattal az elkezdett projektek befejezése a cél.

Cs. I.

Az önkormányzati választáson induló jelöltjeit mutatta be a helyi Fidesz-KDNP. Dávid Zoltán polgármester-jelöltként ajánlotta a választók figyelmébe a város tíz körzetében induló képviselő-jelölteket. Hangsúlyozta, többen már bizonyítottak, sokat dolgoztak Orosházáért, sikerrel. Együtt, kipróbált csapatként a folytatásban is szeretnének még élhetőbb várost teremteni, a folyamatban lévő projekteket befejezni.

Az orosházi FIDESZ-KDNP képviselő-jelöltjei /A szerző felvétele/

A jelöltek lokálpatriótaként eredményesen képviselhetik minden orosházi lakos érdekét – fogalmazott Dávid Zoltán. A Fidesz orosházi jelöltjei: 1. körzetben Tóth Zoltánné, 2. körzetben Béres Enikő, 3. körzetben Németh Béla, 4. körzetben Lövei Ferenc, 5. körzetben Szokolai-Olasz Mónika, 6. körzetben Bojtor István, 7. körzetben Kovács Péter, 8. körzetben Tóth-Kása Sándor, 9. körzetben Fejes Róbertné, 10. körzet: Antal László.

– Polgármester-jelöltként szeretném továbbépíteni Orosházát és egy elkötelezett csapattal ez valóra is válhat – tette hozzá Dávid Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában