Választás

2019.08.23. 16:21

Ellenzéki jelölteket mutattak be Békéscsabán

Sajtótájékoztatón jelentették be pénteken, kik indulnak az MSZP, az LMP, a liberálisok és a Szolidaritás mozgalom színeiben, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom helyi vezetője támogatásával képviselőjelöltként az október 13-ai önkormányzati választáson Békéscsabán.

Az egyes választókerületben Molnár Pál, a kettesben Takács Péter, a hármasban Kaposi László, a négyesben Diószeginé Farkas Viktória, az ötösben dr. Fülöp Zoltán, a hatosban Fülöp Csaba, a hetesben Miklós Attila, a nyolcasban Körömi János, a kilencesben dr. Barta Kálmán, a tízesben dr. Árus Tibor, a tizenegyesben dr. Kónya Tamás, a tizenkettesben Majernik László verseng a voksokért.

Közös polgármesterjelöltjük a szocialista Miklós Attila. Azt mondták: egy modern, zöld, európai Békéscsabáért dolgoznak.

Egy másik pénteki sajtótájékoztatón Kaposi László elmondta, kilépett a DK-ból, mert a helyi vezetéssel nem tudott együttműködni.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában