békés

2019.08.20. 14:15

Csapatépítő napot tartott a Fidelitas

Csapatépítőt és megyei találkozót tartott a Békés megyei Fidelitas. A program szervezője, Kovács Gréta Tünde a Fidelitas Békés Megyei Választmányának elnöke elmondta, hogy fontos a nyári időszakban is időt szánjunk a közösség építésére.

Fotó: Ga-Pix Kft

A találkozókat mindig a megye más-más pontján tartják, ezáltal is megismerkedhetnek az adott településsel, ez alkalommal Békéssel, így a Békési Fidelitas és csoportelnöke, Serfecz Dávid vette ki a munka nagy részét a szervezésben.

Az esemény egy csapatvetélkedővel kezdődött majd közéleti kerekasztal-beszélgetéssel folytatódott Békés polgármesterével Izsó Gáborral, alpolgármesterével, Kálmán Tiborral és Deákné Domonkos Juliannával, önkormányzati képviselő asszonnyal.

A kötetlen beszélgetés témája – a város bemutatásán túl – a közelgő önkormányzati választások voltak. A rendezvény másnapján többen csatlakoztak a Szent István Napi Ünnepséghez, és a Körös-menti Települések Találkozójához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában