Békés megye

2019.08.20. 15:14

Anyakönyvi hírek a megyéből

Cikkünkben megyei házasságkötésekről, születésekről, halálesetekről olvashat.

BÉKÉSCSABA

Házasságkötés: Szántó Norbert és Sin Szilvia, Kiss László és Mitykó Roberta, Vajgely Tamás és Dr. Csihi Tímea (Szeged).

GYULA

Születés: Csige Gábor és Kreidl Anna lánya Boglárka.

Házasságkötés: Bán Éva és Nádházi Attila Balázs, Bálint Judit és Nagy Ádám Gergő, Boros Nikoletta és Szalai Attila, Csaplár Edit és Czeglédi Mihály.

Haláleset: Nagy Árpád János (1943), Vig Ferencné Bácskai Mária (1920).

OROSHÁZA

Születés: Majoros Zsolt és Kiss Ágnes lánya Zsófi (Gyomaendrőd), Dunai Zsolt és Zengő Emese lánya Médea (Csorvás), Villim Viktor János és Lakatos Viola Tünde fia Szelim (Nagyszénás), Mórocz Pál és Papp Anita fia Martin (Nagyszénás), Ludányi Krisztián és Koszó Emese fia Máté (Mezőhegyes), Orsolyák Dávid és Barta Mónika fia Elena (Nagykamarás), Földes Pál és Sipos Melinda fia Norbert (Mezőkovácsháza), Biró Arnold és Lázár Szilvia lánya Bekka Szeréna (Battonya), Pelyva Ferenc és Hőhn Brigitta lánya Lilla Brigitta (Battonya), Aradi György és Medve Erika lánya Izabella (Mezőkovácsháza).

Házasságkötés: Fekete Viktor és György Katalin, Dezső Márk (Fábiánsebestyén) és Dér Vivien Kitti, Vona Gábor András (Mesterszállás) és Szabó Anett Fruzsina (Mezőkovácsháza).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában