Békés megye

2019.07.31. 14:10

Anyakönyvi hírek a megyéből

Cikkünkben megyei házasságkötésekről, születésekről olvashat.

Forrás: Shutterstock illusztráció

BÉKÉSCSABA

Házasságkötés:

Dohar László és Márk Nikolett, Kovács Géza és Molnár Viktória Éva, Hanó Bálint és Uhrin Ágota, Káli Tamás és Benkő Edina Katalin, Béres István és Szabó Nikolett Ildikó.

OROSHÁZA

Házasságkötés:

Roszkos Attila és Tamás Veronika, Sódar András (Gádoros) és Csernus Magdolna (Gádoros), Molnár István Gábor (Gyula) és Széplaki Dóra (Orosháza), Molnár Angelika és Benkő Tibor, Sajtos Tünde Tímea (Tótkomlós) és Rácz Csaba (Tótkomlós).

Születések:

Minya Sándor és Zahorán Kitti leánya Dorina (Gerendás), Alexa Sándor és Ónodi Erika leánya Sára Erika (Mezőhegyes), Ferenczi Márk és Schuszter Vivien leánya Lilien Zoé (Szarvas), Palkó Géza és Birkás Szilvia leánya Izabel (Nagyszénás), Bátori Mihály és Kovács Lilla fia Nolen (Mezőkovácsháza), Janovics Dezső és Horgos Mónika leánya Arabella Mónika (Mezőhegyes), Debreczeni Csaba és Varga Krisztina Klára leánya Dóra Erika, Szabó Árpád és Csák Emília leánya Emília (Nagyszénás), Csarnai Sándor és Újréti Renáta fia Sándor (Mezőkovácsháza), Hankó László és Stephanik Anett leánya Léna (Mezőhegyes), Szabó József és Szluka Éva leánya Zsóka (Nagybánhegyes).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában