Battonya

2019.07.08. 08:57

A szomszéd telkére hullik a szöges léc, a tetőcserép

Bene Attila olvasónk képeket küldött szerkesztőségünkbe, illusztrálva, hogy szomszédja romos háza, annak tetőzete milyen állapotban van.

Cs. I.

Az ingatlan Battonyán, a Damjanich utcában található és a panaszos állítása szerint egy éve hullanak a szöges lécek és a tetőcserepek az udvarába.

Beküldött fotó

Levelét továbbítottuk a jegyzőhöz, dr. Varga István Tamáshoz, aki arról tájékoztatott bennünket, hogy Bene Attila idén májusban fordult hozzá a Damjanich utca 15. szám alatti ingatlannal kapcsolatos panaszügyben. Ezt követően kivizsgálták a bejelentett ügyet, és az érintett ingatlan tulajdonosát jegyzői hatáskörben ideiglenes intézkedéssel kötelezték az épület életet és egészséget, a köz- és vagyonbiztonságot veszélyeztető állapotának a megszüntetésére. Ezt követően az ügyet áttették a továbbiakban hatáskörrel rendelkező Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Építésügyi Osztályához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában