Orosháza

2019.06.16. 20:39

Rámpát építettek a medence mellé

A mozgásukban korlátozott fürdőzőknek jó hír: elkészült a gyopárosi parkfürdő tanmedencéje melletti rámpa.

Cs. I.

Akadálymentessé válik a létesítmény megközelítése. Hasznos ez a babakocsival a fürdőbe érkezőknek is. A rámpa 16 méter hosszú, 5 százalékos emelkedéssel, térkővel kirakott és megfelelő korláttal kiépített. Néhány méterrel odébb, a zöld területen áll a nagyszínpad, aminek a felújítása, a főszezonra való felkészítése (színpad padlójának a javítása, oldalburkolat cseréje) is megtörtént.

Megtudtuk, a versenymedence mellett elhelyeznek két fedett pihenőt. A műanyag napozóágyak száma is gyarapodott, ötven pihenőalkalmatosságot bérelhetnek a fürdővendégek. Az erdei kemping kerti bútorainak a felújítása is aktuális. Az elmúlt időszak viharai megtépázták az Alföld Gyöngye Hotel parkjában kialakított kalandparkot, ám jó hír az adrenalinfokozáshoz ilyen mozgásra vágyóknak: előzetes bejelentkezés után már fogadja a létesítmény a mászni, függeszkedni, köteleken ügyeskedni akarókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában