rendezvény

2019.05.16. 18:34

Ákos is fellép a gyulai sörfesztiválon

Igazi sörkülönlegességekkel és színes koncertekkel várja az érdeklődőket a gyulai Kézműves Sörfesztivál.

P. G.

Június 7-től június 10-ig ismét megrendezik a Kézműves Sörfesztivált Gyulán – hangzott el a rendezvénnyel kapcsolatos csütörtöki sajtótájékoztatón. Dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke elmondta, a 2010-es évek óta Békés megyében is a rendezvények időszakát éljük.

Fotó: Imre György

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere elmondta, a kézműves sörök a magyar élelmiszeripar fontos termékei. Kiemelte, minőségi gasztronómiai és minőségi szórakoztató programok zajlanak majd szakmai megalapozottság mellett.

Bora Imre fesztiváligazgató kifejtette, 25 kisüzemi sörfőzde lesz jelen a fesztiválon, amelyek több száz üveges és csapolt kézműves sört kínálnak. Emellett a street food is jelentős szerepet kap. Egyszerre két színpadon zajlanak majd az események. Fellép mások mellett a Halott Pénz, a Lord, a Republic, a Vad Fruttik, a Bikini és igazi szuperkoncertet ad Ákos.

 

Idén is meghirdették a Central European Beer Awards Nemetközi Sörversenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában