intézkedés

2019.04.26. 17:33

Megoldódhat végre a csabai szökőkút állandó beszakadása

A napokban ismét beszakadt Békéscsaba főterén található úgynevezett taposós szökőkút egyik lapja. Az esettel kapcsolatban Szarvas Péter Facebook-oldalán publikálta a fejleményeket

Forrás: Szarvas Péter Facebook-oldala

– Bosszantó, hogy napokkal ezelőtt ismételten beszakadt a Jókai Színház előtti taposó szökőkút egyik díszburkolati eleme egy gépjármű súlya alatt. A balesetveszély elkerülése érdekében kordonnal lett elkerítve a terület. Annak érdekében, hogy ilyen eset többet ne forduljon elő, egyeztettem a városi főépítésszel és a Városüzemeltetési Osztály vezetőjével – osztotta meg közösségi oldalán a városvezető.

Fotó: beol.hu

– Az egyeztetés során tájékoztattak, hogy szerencsére most csak a burkolólap tört el és a gépészeti, illetve elektromos eszközök sérülés mentesek, így rövidesen újra működőképes lesz a legkisebbek kedvenc szökőkútja. A megbeszélés során több jó javaslat is elhangzott annak érdekében, hogy ilyen eset többet ne fordulhasson elő. A legjobb ötletet hamarosan meg is valósítjuk a szökőkút biztonságának érdekében.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában