felkészülés

2019.04.24. 17:13

Kisgyermekekkel maratonoznak Mezőkovácsházán

A 2019-es Békéscsaba–Arad–Békéscsaba szupermaraton júniusi versenyére készül egy lelkes gyermekcsapat. Nem először.

Cs. I.

A tavaszi szünetben majd negyven futóval a sportpályán találkoztunk. Béni Attila, a járási hivatal vezetője, aki sportemberként számos megmérettetésen, sportágban kipróbálta és kipróbálja magát, invitált bennünket a helyszínre, jelezve, ezek a mindenre elszánt gyerekek és még elszántabb szüleik, no és a felkészítők jó hangulatú együttléteket képesek teremteni.

Szöllősi Ágnes futónagykövettel melegítettek be

Éppen a bemelegítéshez készülődtek a Csanád Vezér Általános Iskola diákjai, a már „kirepült” középiskolásokkal együtt. A kis csapat legfiatalabb tagja a 6 éves, Castillo Tamás Facundo. Azt a nézőtéren helyet foglaló anyukák, pártoló tagok mondták el, remek kis csapatuknak ez lesz a 4. szupermaratonja.

– Egyéni képességeiket csillantsák meg, legyen sikerélményük a nagy versenyen a legnagyobbak között. Ha a saját távjukat becsületesen lefutják, az öröm nekik, nekünk – mondta Magyar Valéria. Ő is évek óta segíti ezt a kezdeményezést, ahogy Barecz Magdi, Köröminé Fabula Kornélia és Lipták János helyi futónagykövet.

A szerző felvételei

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában