tisztújítás

2019.04.08. 20:10

Ismét Juhász Zoltánt választották az egyesület élére

Tisztújító közgyűlést tartott a békési székhelyű Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete a napokban, melyen ismét Juhász Zoltánt választották a szervezet elnökévé, és Farkas Lászlót újfent a titkári feladatokkal bízták meg.

P. G.

Az elnökség tagja lett még Izsó Gábor, Barkász Sándor, Liszkai Sándor, Krámli Ildi­kó, dr. Becsei László, dr. Sándor Csaba, Lipcsei Zoltán, Sean Falli és D. Nagyné Kecskeméti Nóra. Az egyesület tiszteletbeli elnöke dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök.

Az esemény nyitóakkordjaként az egyesület tavaly megvalósított programjairól hangzott el beszámoló. A csapat Bécsben részt vett az Anzac day elnevezésű rendezvényen, ismét életre hívta az Ausztrál napot Dánfokon, első ízben szervezték meg az Ausztrál jótékonysági estet, amelynek bevételéből a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályait támogatták.

Az egyesület tagsága elnökséget is választott /Fotó: Gazsó János/

De­cemberben először látogattak el az osztrák fővárosban tartott International Festival Bazaar programjaira. A tavalyi év gazdasági beszámolóját Krámli Ildikó ismertette, míg az idei esztendőre tervezett programokról Farkas László tartott tájékoztatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában