ügyintézés

2019.04.05. 11:19

Félévente járhat a kormányablak busz Újkígyóson

Személyi igazolvánnyal, útlevéllel és parkolási kártyákkal kapcsolatos, vagyis a kormányablakban elintézhető ügyek közül a leggyakrabban előfordulókat bonyolíthatták le az újkígyósiak nemrég a városba látogató kormányablak buszban.

N.-L. V.

Az ügyintézés folyamatát dr. Gulyás György, a Békéscsabai Járási Hivatal vezetője Szebellédi Zoltán polgármesterrel tekintette meg.

Dr. Gulyás György és Szebellédi Zoltán /Beküldött fotó/

A busz második alkalommal járt Újkígyóson, de az ígéretek szerint a későbbiekben akár félévente látogatást tesz a városban. A lakók örömüket fejezték ki, hogy lehetőség van alkalomszerűen az ügyeik intézésére. Felvetették, hogy jó lenne, ha az ügyintézés során sorszámot is kapnának annak érdekében, hogy kevesebbet kelljen várakozniuk, valamint azt, hogy esetlegesen más ügyeket is el tudjanak intézni a településen.

A kormányablak munkatársai a sorszámok kiadását rögtönzött módon megoldották, és elhangzott, várhatóan szorgalmazni fogják a módszer bevezetésének lehetőségét. A helyszínen továbbá felvetették azt is, hogy az időseknek nehéz bejutni a békéscsabai városközpontban lévő kormányablakba. Erre vonatkozóan a helyiek azt a tájékoztatást kapták, hogy előreláthatólag még ebben az évben megnyílik a kormányablak a vasútállomáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában