lemezbemutató koncert

2019.03.06. 15:15

Mozgalmas esztendő előtt áll Sztojka Tibi

Sztojka Tibi komoly dobásokkal készül az idei évben. Új videoklipek, Kárpát-medencei rádiópremierek és lemezbemutató koncert is vár idén az előadóra.

Busi Ottó

Az énekes tavaly sem unatkozott, elkészítette debütáló albumát, fellépett a megye legrangosabb fesztiváljain, dalai és videoklipjei bekerültek a zenetévékbe és a rádiókba is. Emellett a Szent Karácsony Éjjel és a Táncolj! című dalai felcsendültek vajdasági, erdélyi és felvidéki rádiókban is, amellyel Tibit a Kárpát-medence több térségében is megismerték.

Beküldött fotó

Az idei év pedig több új kihívást és rengeteg munkát tartogat az énekes számára. A lemezén található kedvenc dalaihoz videoklipeket forgat az év első felében. Ezek közül az elsőt már a tervek szerint a napokban, mely egy őszinte szerelmi vallomást feldolgozó számhoz készül majd. Tervezi ezen kívül a 17 évesen című dalának kisfilmjének elkészítését is, amely elmondása szerint nagyon közel áll a szívéhez, hiszen tinédzser korának emlékeiből merít a dalszöveg.

Természetesen idén sem maradunk koncertek nélkül, hiszen a napokban került bejelentésre a közösségi oldalakon, hogy Tibi május 15 én lemezbemutató nagykoncerttel örvendezteti meg rajongóit a Csabagyöngye Kulturális Központban, amely esemény duplán ünnepi, hiszen ezen a napon van a születésnapja is.

Korábbi cikkeink az énekesről:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában