fejlesztés

2019.03.21. 14:05

Megújul a gyulai civil ház épülete és udvara

Várhatóan augusztus 31-ig megújul a gyulai civil ház, illetve az épület udvara – jelentette be a helyszínen megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón Alt Norbert alpolgármester és Kiss József, a Gyulai Civil Szervezetek Szövetségének elnöke.

P. G.

Alt Norbert emlékeztetett arra, hogy az önkormányzat 400 millió forintos pályázati támogatást nyert közösségi terek felújítására és létrehozására, valamint közösségi programok szervezésére. Ennek a programnak a keretében újulhat meg az Esze Tamás utcában található ingatlan is.

Juhász József, a Társadalmi Egyesülések Országos Szövetsége felügyelő bizottságának elnöke kiemelte, fontosnak tartják, hogy az önkéntesen létrejött szervezetek infrastruktúrájának fejlesztését segítsék.

Kiss József elmondta, a nettó 12,7 millió forintos, 10 millió forintos pályázati támogatás mellett megvalósuló beruházás részeként az épületbelső új burkolatot kap. Megtörténnek a festési munkálatok, bővítik a mosdókat, fejlesztik a konyharészt, multifunkciós termet hoznak létre, javítják, korszerűsítik a nyílászárókat és a fűtési rendszert. Megújul az udvar egy része is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában