Acoustic Planet

2019.02.26. 11:15

Zsombok Réka: teljesen elégedettek vagyunk az eredményünkkel

Bár az Acoustic Planet a legnagyobb esélyesek között szerepelt a A Dal 2019-ben, végül Pápai Joci képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Zsombok Réka énekesnő és a zenekar tagjai ennek ellenére nem csüggedtek el, teljesen elégedettek az eredményükkel.

Sz. V.

„Ne küldjetek szomorú szmájlikat és síró fejeket, mert nem vagyunk szomorúak!”, kérte az Acoustic Planet rajongóit videóüzenetében Kölcsey Szabolcs, a zenekar gitárosa, amit a csapat szombat este, a döntő után tett közzé " target="_blank" rel="nofollow noopener">Facebook-oldalukon.

Zsombok Réka, a zenekar énekesnője az elmúlt hetek eseményeiről és jövőbeni terveikről nyilatkozott hírportálunknak.

Zsombok Réka A Dal 2019 színpadán /Fotók: Kaszner Nikolett/Forrás: MTI/

– Ti kaptátok a második legtöbb szavazatot a zsűritől. A legjobbak között voltatok és csupán egy hajszálon múlott, hogy ti utazzatok Izraelbe. Úgy látom, hogy ennek ellenére egyáltalán nem bánkódtok.

– Nem, egyáltalán nem bánkódunk! Mi teljesen elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy a zsűri szerint 2. helyet érdemel a dalunk ebben az erős mezőnyben. Amit szerettünk volna, azt teljesítettük.

– Hogy éreztétek a műsor előtt, meg tudjátok nyerni a döntőt? Régebben nyilatkoztátok nekünk, hogy nem is hittétek volna, hogy idáig eljuthattok. Megjött az önbizalmatok a verseny végére?

– A többiek nevében is mondhatom, hogy a végére teljesen elengedtük ezt az egészet. Persze, eljátszottunk a gondolattal egy-egy pillanat erejéig, hogy mi lenne ha...? De megbeszéltük, hogy nem latolgatunk esélyeket, hanem csak jól érezzük magunkat, és hozzuk a szokásos formánkat. Az viszont borzasztóan jólesett nekünk, hogy így összefogtak az emberek a megyében értünk, és szurkoltak nekünk. Ezt ezúton is köszönjük nekik!

– A zenekar országosan ismert lett. Kaptatok már megkereséseket?

– Igen, hál’istennek gyűlik a naptár időpontokkal. A legmegtisztelőbb eddig a VOLT fesztiválra való felkérés, ami nagyon nagy dolog számunkra. Alig várjuk a nyarat!

– Az országjáráson kívül, vannak terveitek a közeljövőre? Esetleg hallhatunk újabb dalokat tőletek, gondolkoztatok azon, hogy egy albumot kiadtok a közeljövőben?

– Egyelőre csak abban tudunk gondolkozni, hogy gyártjuk a dalainkat, amiket eljuttatunk minél szélesebb közönséghez, és szívből muzsikálunk nekik. Ezt szeretnénk a legjobban.

– Végezetül egy utolsó kérdés, amire talán sokan kíváncsiak. Jövőre is megpróbálkoztok kijutni az Eurovíziós Dalfesztiválra?

– Nincs kizárva! Annyira jól éreztük magunkat ebben a csodavilágban, hogy jó lenne ezt átélni újra és újra. Már most hiányzik a stúdió és a stáb!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában