Interaktív kiállítás

2019.02.25. 18:46

A szemléletüket is formálják a csabai diákoknak

Interaktív kiállítás látogatta meg a csabai Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda fiataljait. Az iskolásokhoz a Körösök Völgye Naturpark Egyesület (KVNE) animátoraival együtt érkezett a tárlat, melynek bemutatása mellett a résztvevők és egyben az iskolák is személetformáló füzetcsomagot; ajándékokat: palackprést, összehajtható szelektív kukákat, komposztkeretet, madáretetőket kaptak az egyesülettől.

B. O.

 

A zöldszemlélettel is megismerkedtek /Beküldött felvétel/

Mint megtudtuk, a Körösök Völgye Naturpark Egyesület immáron második alkalommal nyerte el a szaktárca támogatását a A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás elnevezésű programban, melynek köszönhetően Zöldülj, fordulj – Környezeti szemléletformálás a Körösök Völgyében című projekt valósulhat meg a KVNE településein. Ennek apropóján szervezték meg az eseményt, mely a megye több más iskolájában is folytatódik az elkövetkező napokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában