A Dal 2019

2019.02.23. 23:41

A döntőig menetelt az Acoustic Planet

A legjobb négy közé választotta a közönség és a zsűri az Acoustic Planet zenekart, de végül Pápai Joci dala bizonyult a legjobbnak.

Budapest, 2019. február 23. Pápai Joci (k) ünnepel, miután Az én apám címû dallal megnyerte A Dal 2019 televíziós versenyt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs

A Duna és a Duna World csatornán élőben sugárzott döntőben a nyolc finalista mezőnyét a szakmai zsűri pontozással négyre szűkítette. Pápai Joci (dalának címe: Az én apám), az Acoustic Planet (Nyári zápor), Vavra Bence (Szótlanság) és Nagy Bogi (Holnap) közül a tévénézők választották ki a nyertest.

A nézőktől Pápai Joci kapta a legtöbb szavazatot, Az én apám lett Magyarország legjobb dala és az énekes képviselheti az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Tel-Avivban.

Pápai Joci 2017 után idén ismét képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon /Fotó: MTI/Mohai Balázs/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában