Békéscsaba

2018.11.10. 14:13

Egymásból is meríthettek erőt a Remény és Szépség napján

Sokan nehezen nyílnak meg, de egyre több érdeklődő látogat el a Remény és Szépség Napjára.

cof

Évente négy alkalommal rendezi meg a CsillámVilág Kft. a Remény és Szépség Napját, melyre daganatos betegeket, illetve a betegségből felépülteket várják a szervezők.

Ettől az évtől kezdve Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központ biztosít helyszínt a rendezvény számára.

A helyi szervező, Tóth Gabriella henna festő árult el részleteket a pénteken megtartott eseménnyel kapcsolatban.

– Kimondottan csak rákbetegeket, illetve a betegségből kigyógyultakat várunk a rendezvényre. Van önkéntes fodrászunk, sminkesünk és hennafestőnk is. Békéscsabán negyedik alkalommal tartottuk meg a Remény és Szépség Napját, és örömmel tapasztaltuk, hogy egyre több az érdeklődő.

A hangulatosan berendezett terem és a nyugtató zene terápiás hatását mindenki érezhette, aki részt vett az eseményen.

Fotó: beol.hu

– Sokan nehezen nyílnak meg, de szeretnénk bátorítani az érintetteket, hogy látogassanak el hozzánk. A résztvevők beszélgethetnek egymással és megoszthatják tapasztalataikat, így erőt tudnak meríteni betegtársaikból, hogy sikeresen felvegyék a harcot a kórral – nyilatkozta hírportálunknak Tóth Gabriella.

A következő ingyenes alkalmat februárban, szintén a Csabagyöngye Kulturális Központban tartják meg. A résztvevők ITT regisztrálhatnak a rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában