Survivor

2018.10.03. 19:50

Eltaktikázta magát: a törzs kiszavazta

Már nem játszik tovább a 20 milliós nyereményért az RTL Klub túlélő showjában Botyánszki Bence. A hétfő esti Törzsi Tanácson az Agila törzs elsöprő többséggel hazaküldte a békéscsabai óvó bácsit.

Horváth Dóra

– Milyen benyomásokkal, tapasztalatokkal lett gazdagabb a Survivor során?

– Amiért mentem az megvolt: sikerült legyőznöm a félelmeimet. Az Agila törzs tagjaival a Szegény Szigeten laktam és még csak fedél sem volt a fejünk felett, képtelenek voltunk még az alapvető problémákat is megoldani. Az a félelmem tehát, hogy túl közel kerülök a természethez, maradéktalanul megvalósult, de úgy érzem, hogy sikerült legyőznöm. Jó lett volna még játékban maradni, mert nyilván nem az volt a célom, hogy nyaraljak egyet, szerettem volna egy picit tovább jutni.

Fotók: RTL Klub/ Rácz Tamás

– Mi volt a legnehezebb a szigeten töltött időben?

– Egyértelműen az, hogy folyamatosan készenlétben kellett lenni fejben. Már a legelejétől nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nagyon komoly taktikai képességekre van szükség és úgy tűnik, hogy én sokkal egyenesebb vagyok annál, hogy ezeket végig tudjam vinni.

– Milyen érzés volt szembesülni a törzs egyhangú döntésével?

– Nagyon meglepődtem, ugyanis nem éreztem magam veszélyben. Az előző napokban nem tettem semmi olyat, hogy ezt kapjam és igazából nagyon meglepett. Az, hogy az utolsó nap nem akartam elmondani mi van bennem, az pusztán azért volt, mert a többiek már mindent tudtak. A szavazás napja elég masszív volt, nagyon sokat kellett mindenkivel beszélgetnem, mert mindenki meg akart tudni mindent. A lányok szavazata nem esett rosszul, viszont a két fiú – Jérémy és Robi – a szavazatára nem számítottam. Tomiban ugyanakkor teljesen megbíztam, biztos voltam abban, hogy bármerre megy ez a játék, ő nagy valószínűséggel velem lesz végig.

– Amikor elköszönt, neki üzent?

– Igen, az a pár gondolat neki szólt, de ezt tudta ő és kicsit tartok attól, hogy a többiek is. Nagyon kíváncsi vagyok, ezek után hova alakul tovább a játék.

– Ha újrakezdhetné, mit csinálna máshogy, egyáltalán változtatna-e bármin?

– Sokkal karizmatikusabb vagyok annál, mint amit a játék során megmutattam magamból. Teljesen szétestünk a túlélés miatt, mert egyszerűen borzalmas kínok voltak ott a Szegény Szigeten. Egy kicsit jobban kiteljesíteném, felszínre hoznám az irányítóbb énemet.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában