Orosháza

2018.10.25. 13:34

Egymilliós adomány érkezik húsz családhoz

Az Ökumenikus Segélyszervezet Orosházi Szociális és Fejlesztési Központjából szállítottak ki majd 1 millió forint értékben élelmiszerekkel és higiénés termékekkel megtöltött csomagokat csütörtökön, hogy húsz orosházi és környékbeli családnak segítsenek a CBA támogatásával.

Csete Ilona

– Jelen vagyunk Orosházán 2002 óta, ismerjük a családokat, tudjuk, kiknek érkezik jókor a segítség – nyilatkozta a helyszínen Gáncs Kristóf, a segélyszervezet kommunikációs igazgatója, aki elmondta, a segítségnyújtás sokféle és folyamatos. A hosszan tartó segélyprogramok mellett van ilyen is, amikor partnerekre lelve tudnak élelmiszereket vinni a rászorulóknak. A hideg idő beköszöntével a megnövekedő rezsiköltség komoly terhet jelent az amúgy is hátrányos helyzetű családoknak.

A szerző felvételei

– Társadalmi szerepvállalásunk keretében a CBA felajánlotta a segítségét, a segélyszervezettel egy közös segélyakció keretében 20 rászoruló családnak adunk most jelentős, egyenként közel 50 ezer forint értékű csomagot. Magyar vállalkozásként úgy gondoljuk, példánkkal másokat is ösztönözhetünk hasonlóra – ezt már Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója nyilatkozta, miközben Gáncs Kristóffal megtöltöttek egy furgont és személyesen szállították ki és adták át két orosházi családnak az adományokat. Először két, majd egy hat gyermeket nevelő famíliához csengettek be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában