beruházás

2018.09.13. 18:02

Újabb járdaszakaszt újítottak fel Gyulán

Elkészült az Eötvös utcai járda újabb, a művészeti iskola előtt található szakaszának felújítása Gyulán – jelentette be a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón Kónya István.

P. G.

A város alpolgármestere, önkormányzati képviselő emlékeztetett arra, hogy tavaly, a járdafelújítási program részeként önkormányzati saját forrásból megvalósult az Eötvös utca középső szakaszának díszburkolattal történő rekonstrukciója. Eközben a város engedélyezte a UPC Magyarország számára, hogy az alapépítménybe elhelyezze a saját védőcsöveit.

A város vezetése cserébe nem pénzt, hanem azt kérte, hogy a cég – lehetőleg gyulai kivitelezővel – készíttesse el hasonló díszburkolattal az Eötvös utcai járda, alapfokú művészeti iskola előtti felújítását. A társaság teljesítette a vállalását, a beruházás 215 négyzetméteren készült el, és abba zöld területek számára is kialakítottak helyet.

A tavalyi és az idei beruházás azért is fontos, mert erősíti Törökzug és a belváros kapcsolatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában