Fesztivál, galériával

2018.09.15. 21:13

Benépesült az Egészségutca Békéscsaba főterén

Ötvenhét kiállító, további mintegy tíz fellépő, valamint sok száz érdeklődő részvételével rendezte meg Egészségutca és Mozgásfesztivál című programját szombaton a Békéscsaba Városi Nagycsaládosok Egyesülete. A megyeszékhelyi Szent István téren megtartott rendezvényen a családok egészségét állították a középpontba.

Papp Gábor

– Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek mennyire sportosak, mennyire fittek, s hogy milyen ételek kerülnek a családi asztalra – szólt az esemény egyik legfőbb üzenetéről Szatmáriné Priskin Anita programfelelős. – Az sem mellékes, hogy maguk a szülők mozognak-e, sportolnak-e, példát mutatnak-e gyermeküknek. Hős Zsuzsanna elnök kiemelte, főként olyan mozgásformákat mutattak be, amelyek bárki számára könnyen elérhetők. A rendőrség emellett a megelőzés, a Vakok és Gyengénlátók az érzékenyítés fontosságára irányították rá a figyelmet, de több gasztronómiával foglalkozó szervezet is jelen volt.

Fotók: Kiss Zoltán

A Békéscsaba Városi Nagycsaládosok Egyesülete több mint negyven tagcsaládot fog össze. Tevékenységükben a programok szervezése játssza a főszerepet, amelyekből a sport szinte soha nem marad ki. Egyebek mellett közös kenuzás, horgászat, sorversenyek és szezonban korcsolyázás és szolgálja a közösség erősítését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában