Gyula

2018.08.29. 14:36

Átütemezik az elkerülő felújítását

Várhatóan jövő tavaszra ütemezik át a gyulai elkerülő körülbelül két kilométeres szakaszának idei évre tervezett felújítását – értesült lapunk.

P. G.

Mint azt Pécsi Norbert Sándortól, a Magyar Közút Nonprofit Kft. kommunikációs osztályvezetőjétől megtudtuk, a munkaterület átadást követően a kivitelezővel történő egyeztetés kapcsán az előzetesen elkészített építési ütemtervet újra kellett terveznie a szakembereknek.

Mint fogalmaznak, a korábbi átfutási idő olyan mértékben növekedett meg, ami – figyelembe véve a térség megváltozott forgalomnagyságát is – már elhúzódna a téli üzemeltetési időszakba, amikor ilyen típusú felújítási munkákat viszont már nem lehet végezni.

– A műszaki tartalom és a tervezett végeredmény változatlan marad, ugyanakkor várhatóan a projektet a fentiek miatt jövő év tavaszára kell átütemeznünk – mondta megkeresésünkre a kommunikációs osztályvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában