Békés megye

2018.08.08. 15:56

Anyakönyvi hírek

Cikkünkben Békés megyei házasságkötésekről, születésekről, halálesetekről olvashat.

BÉKÉSCSABA

Házasságkötés: Kozma Lajos Ferenc (Békés) és Takács Barbara, Ujházi György és Orczifalvi Kitti, Fodor Zoltán és Nagy Gabriella.

OROSHÁZA

Házasságkötés: Tarján Ferenc és Horváth Éva, Horváth Norbert és Faragó Patrícia Szonja, Dér Tamás és Pesics Zsuzsanna, Bondár József (Békéscsaba) és Forgó Szabina (Békéscsaba).

Születések: Bozsár Szabolcs és Róka Mónika leánya Boglárka Léna (Magyarbánhegyes), Dobróka Attila és Mészáros Ágnes fia Attila Márk (Nagyszénás), Borbély János és Csete Adrienn Henriett fia Dávid Nándor (Csorvás), Blahó Csaba és Bányai Gyöngyi fia Balázs (Mezőkovácsháza), Gaudi József György és Gyüre Viktória leánya Zoé (Mezőkovácsháza), Kukula Krisztián Zsolt és Kolasovszki Ágnes leánya Hanka Gréta (Mezőkovácsháza), Pásztor Tamás és Ozsgyán Orsolya Georgina fia Bertold Tamás (Magyarbánhegyes), Grexa János és Kupeczik Bettina fia János (Csorvás), Andorkó Krisztián és Dán Ildikó fia Levente Krisztián (Gádoros), Somodi Péter és Virág Gyöngyi Nóra leánya Klaudia (Gádoros), Sinkó Márk és Sárközi Petra fia Márk Marcell (Csorvás), Varga János és Pintér Melinda leánya Renáta (Elek), Rákóczi Imre és Csernai Barbara Ágnes fia Gergő (Orosháza), Pribék Attila és Kabódi Éva Mónika fia Attila (Orosháza), Zsótér Attila és Arató Barbara fia Attila (Nagyszénás), Magyar Sándor és Gulácsi Zsuzsanna leánya Emese (Kaszaper).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában