ünnepség

2018.07.12. 19:37

Határtalan Szent István-napi programot szerveznek Békésen

Egész napos programot szerveznek augusztus 20-án Békésen – jelentette be Izsó Gábor.

P.G.

A csütörtöki sajtótájékoztatón a polgármester elmondta, a hagyományos Szent István-napi ünnepség mellett szabadidős, családi események is helyet kapnak a rendezvénysorozatban. Emellett pályázati segítséggel az erdélyi testvérváros, Gyergyószentmiklós küldöttségét is vendégül látják, és civil jótékonysági kezdeményezésre ismét megvásárolható lesz a testvérvárosok kenyere.

Túri Andrea, a szervező Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatója kiemelte, a II. Délkelet-Magyarországi Pacalfőző Verseny és kispályás labdarúgó torna már reggel, illetve délelőtt elkezdődik Dánfokon. 14 órától színpadi produkciók kezdődnek ugyanitt, köztük a gyergyói vendégek és a partiumi Ágya településről érkező fiatalok is fellépnek. Este nyolctól a Seres Brothers latin estje, majd tűzijáték következik.

Deákné Domonkos Julianna, a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, önkormányzati képviselő hangsúlyozta, jó kapcsolatban állnak a gyergyói Vaskertes általános iskolával, amelynek küldöttsége szintén fellép Dánfokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában