Neked is csupa ötös bizonyítványod van?

2018.06.15. 11:13

Várjuk a kitűnő diákok jelentkezését

Várjuk azoknak a Békés megyei általános iskolába járó gyerekeknek a jelentkezését, akiknek az év végi bizonyítványban valamennyi osztályzata 5-ös lett. Jelentkezéseket az első osztályosok szöveges értékelésével is elfogadunk, ha valaki minden tantárgyból kiváló.

A részvételhez a következőkre van szükség: a tanuló neve, lakcíme, iskolája, osztályának megnevezése, fél évnél nem régebbi arcképe és a bizonyítványa másolata (fotója), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozat (szöveges dokumentum). A kért adatokat, fotókat kizárólag a portálunk kezdőlapján elérhető linken tölthetik fel. (www.beol.hu/szinotos/)

Kérjük, a feltöltendő fájlok (arckép, bizonyítvány másolata, nyilatkozat) mérete összesen ne haladja meg a 3 megabájtot, különben nem lesz érvényes a jelentkezés! A szülői beleegyező nyilatkozat elérhető portálunkon. A jelentkezési határidő: július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait a Békés Megyei Hírlapban, valamint a Beolon is közöljük.

Minden színötös tanuló, aki a gyulai Almásy-kastélyban felmutatja azt a Békés Megyei Hírlapot, amelyben megjelent a fényképe, 50 százalékos kedvezményes belépőt kap. Ugyanezzel az újsággal 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhat a Vár-Játék üzleteiben (Békéscsaba, Andrássy út 3-5.; Gyula, Városház utca 5.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában