Gyulai Szakképzési Centrum

2018.05.24. 13:53

Hatvan diák kiemelkedő eredményét ismerték el

Csütörtök délelőtt tartottak ünnepi fogadást a Gyulai Szakképzési Centrum Wenckheim konferenciatermében az országos versenyeken sikeresen szereplő diákok és felkészítőik számára.

Vásári Erzsébet

Kovács Zsuzsanna, az intézmény főigazgatója elmondta, hogy az ünnepséget immár harmadik alkalommal rendezik meg azon diákok számára, akik szép eredményeket értek el országos versenyeken például a gasztronómia, a sport, a rendészeti és csapatversenyek, a szakmai tárgyak vagy az érettségi területén. Hozzátette, a tanulóik közül egyre többen vállalják a megmérettetéseket, jelenleg hatvan diákot tudnak ünnepségükön elismerésben részesíteni.

Felvételünkön Somogyi Krisztián asztalos tanulónak adják át elismerését. A szerző fotója.

A főigazgató elmondta, rendkívül büszkék diákjaik eredményeire, hiszen nem rendelkeznek nagy centrummal. Többek közt kiemelkedőnek tartja azt, hogy Somogyi Krisztián, gyulai asztalos tanulójuk harmadik helyezést ért el a Szakma Sztár versenyen.

Az eseményen köszöntőt mondott dr. Kovács József országgyűlési képviselő, aki elmondta, örömmel tölti el az, hogy a szakképzési centrum diákjai versenyeken való részvételükkel népszerűsítik a szakmatanulási kedvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában