Térfigyelő

2018.02.13. 14:33

Közös beszélgetésre hívták a civil szervezeteket

Ifjúsági konferenciát tartottak az Andrássy Úti Társaskörben kedden Térfigyelő címmel.

V. E.

A Táliber Közösségfejlesztő Alapítvány rendezvényén a fiatalokat és a korosztállyal foglalkozó szakembereket, civil szervezeteket hívták vendégül egy közös beszélgetésre, eszmecserére. Témáik fókuszában a fiatalok közösségei és tervei kaptak szerepet.

A programon Zsótér Mária, a Táliber Közösségfejlesztő Alapítvány elnöke mondott beszédet, majd az előadások következtek. Melyek többek közt A társadalmi környezet hatása a közösségek fejlődésére – történeti áttekintés – és a kortársak szerepe hatása a saját közösségeikre – A kortársképzés békéscsabai története – voltak.

Zsótér Mária kérdésünkre elmondta, előadásaikon azokat a lehetőségeket keresik, amellyel hasznos közösségi tereket tudnak létrehozni. Kihangsúlyozta, hogy pillanatokat szeretnének megragadni a fiatal korosztályban, megtudni, ők hogyan gondolkoznak és ez alapján megfelelő klubokat biztosítani számukra, melyekre sokáig emlékezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában