végegyházi események

2018.01.12. 17:08

Távozik a Jobbikból egy korábbi orosházi helyi képviselő

Ki akar lépni a Jobbikból Németh Norbert, a párt egyik korábbi orosházi önkormányzati képviselője a Végegyházán történt események miatt. Levelét dr. Szabó Ervinnek, a Jobbik orosházi helyi képviselőnek, a párt országgyűlési képviselő-jelöltjének címezte.

„Az elmúlt évek és hónapok jobbikos tevékenységei miatt a párt arculatváltásával nem tudok és nem is kívánok azonosulni” – írta levelében Németh Norbert. „Az elmúlt napok végegyházi eseményei arra az elhatározásra késztettek, hogy ezt a döntésem meghozzam. Véleményem szerint családapaként, férfiként, és keresztény értékrendben felnevelt emberként részemről vállalhatatlanok azon cselekmények, amelyek az Ön vezetésével családok, gyerekek, és nem utolsósorban nők megfélemlítését szolgálják pusztán politikai haszonszerzés céljából. Hiszem és vallom, hogy a mindennapok politikai, és egyéb csatározásait a demokrácia törvényes keretein belül olykor hosszasan elhúzódó beszélgetésekkel, vitákkal kell megvívnunk. Úgy gondolom, hogy az erőszak a rombolás útja, ami a szebb jövő helyett a semmibe vezet.”

Korábban írtuk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában