Hagyományőrzés

2018.01.15. 17:40

Falusi disznótort tartottak Hunyán

A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezték a falusi disznótort Hunyán – tájékoztatta lapunkat Hegedűs Roland polgármester.

P. G.

A szombati program reggel fél hétkor disznóvágással kezdődött, a sertést Kiszely Imre alpolgármester ajánlotta fel a gasztroeseményhez. Ezt követte a disznó feldolgozása, amiben részt vett Dankó Béla országgyűlési képviselő is.

Az estebéd nyitányaként Hegedűs Roland mondott köszöntőt. Az asztalokra pedig székelykáposzta, sült kolbász és hurka, valamint oldalas került. A székelykáposztához az alapanyagot Pintér László önkormányzati képviselő és Hunya Illés helyi vállalkozó biztosította.

A zenés programban fellépett a Kondorosi Rózsa Pávakör, a Hunyai Nyugdíjas Klub, a Jó Laci betyár, a Körös Party Band.

Este 9 órakor hajnalig tartó torosbál kezdődött Iványi László és Oncsik János közreműködésével. A tombolasorsolásra pedig rengeteg nyeremény gyűlt össze, mely köszönhető a helyi lakosság felajánlásának. A háttérmunkát a hivatali dolgozók és a közfoglalkoztatottak biztosították.

Fotó: Ambruzs-Szabó József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában