elhatárolódás

2018.01.09. 16:55

Elítéli a Jobbik agresszív politikáját a megyei Fidesz

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Békés Megyei Területi Választmányának elnöksége arra kéri a Békés megyei politikai szervezeteket, hogy tartózkodjanak minden félelemkeltő megnyilvánulástól.

A közelgő választási kampány és az elmúlt napok Végegyházán történt eseményei kapcsán a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Békés Megyei Területi Választmányának elnöksége arra kéri a Békés megyei politikai szervezeteket, hogy tartózkodjanak és határolódjanak el minden erőszakos, félelemkeltő megnyilvánulástól. Minden Békés megyében élő ember érdeke, hogy a jövőben is nyugodt, a tényeken alapuló politikai vélemények ütköztetése történjen, nem úgy, mint Végegyházán, ahol a Jobbik települési képviselők családtagjaival és nőkkel szemben agresszívan lép fel – írja hírportálunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Békés Megyei Területi Választmányának elnöksége.

Mint korábban írtuk, Simonka György, Dél-Békés fideszes képviselője javaslattal fordult Vajda Norbert polgármesterhez.

Korábban írtuk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában