mentőautó

2018.01.26. 16:00

A mérnökiroda is segíti a koraszülöttmentő alapítvány munkáját

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt 250 ezer forinttal segíti a CZ Mérnökiroda – jelentette be a témával kapcsolatos pénteki gyulai sajtótájékoztatóján dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed.

P. G.

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke elmondta, a nagyobb műszerek, így például a lélegeztető gép, az inkubátor és a monitorok megérkeztek, amelyeket a szakemberek várhatóan két hét alatt beszerelnek a járműbe. Ezután megkezdődhet a koraszülöttmentő engedélyeztetési eljárása. A kisebb műszereket külön vásárolják meg, de ezeket nem kell beszerelni a mentőautóba. Az alapítvány azonban tovább folytatja a gyűjtést, hiszen a mentőautó működtetését is biztosítani kell.

Csipai Zoltán ügyvezető igazgató kiemelte, Gyula városában egy vállalkozás új fióktelephelyét kialakító cég vezetőjeként szeretné segíteni az alapítvány nemes céljait.

Csipai Zoltán és dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed Fotó: Imre György

– Fontos, hogy támogassuk a mentőautó működését is, éppen ezért minden évben egy hasonló mértékű adománnyal szeretnék hozzájárulni az alapítvány működéséhez, illetve, amint lehetségessé válik, az adó egy százalékát is felajánlom majd a szervezet számára – hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában