közlekedési baleset

2018.08.15. 10:12

Több kerékpáros baleset is történt kedden

Békésen, Gyulán, Füzesgyarmaton és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.

police.hu

Kedden a Békés határában történt halálos közlekedési baleseten kívül további négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Sarkadi úton, az Almássy Kálmánné térnél 7 óra 40 perckor összeütközött egy kerékpáros férfi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A balesetben a nő megsérült, állapota nem súlyos.

Szintén Gyulán, a Tiborc utca és az Akácos utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül kerékpáros gyalogossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Füzesgyarmaton, a Kossuth utca és az Árpád utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek, a nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Szarvasi úton 12 óra 45 perc körül menet közben rosszul lett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában