galériával, frissítve

2019.01.14. 11:47

Teherautó és személyautó ütközött Kondorosnál

A 44-es főútvonal 102-es kilométernél történt a baleset.

Fotó: Imre György

Összeütközött egy teherautó és egy személyautó a 44-es főút 102-es kilométerénél, Kondoros térségében. A helyszínre a szarvasi és a békéscsabai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során két ember megsérült – áll a katasztrófavédelem honlapján.

Megkeresésünkre Feuerwerker Béla, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A Békéscsaba felől érkezőket a Szarvasi úti körforgalomnál a 47-es számú főútra terelik, a Kondoros felől közlekedők pedig Gyomaendrőd irányába tudják elkerülni az érintett útszakaszt.

Frissítve:

A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 11 óra 38 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult.

Frissítve:

Befejeződött a helyszíni szemle a 44-es számú főúton, Kondoros határában. A rendőrség 15 óra 20 perckor a teljes útlezárás után elrendelt félpályás korlátozást is feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában